Semundje

Fale te Madhit Zot, Krijuesit te gjithesise, pata mundesine te mesoj edhe nga mjekesia popullore e lashte dhe moderne si dhe sherimin e problemeve te ndryshme qofte edhe psiqike me mjekime popullore te perbera nga bime medicinale. Disa prej tyre jane:

* Semundja e epilepsise (semundja e tokes)

* Semundjet e organeve te frymemarrjes

* Semundjet reumatizmale

* Semundjet e hundes

* Semundjet e syve

* Semundjet e veshit

* Semundjet e gojes dhe fytit

* Semundjet e stomakut

* Semundjet e stomakut

* Semundjet e zorreve

* Semundjet e rrugeve urinare

* Semundjet e lekures

* Semundjet seksuale

* Semundjet e anemise

* Semundjet e te fiktit

* Semundjet e diabetit

Si edhe shume semundje te tjera qe nuk po i permendim, por qe ju mund te na pyesni

Gjithashtu marrim persiper Exorcizmin dhe Psiko-terapine ne seanca te ndryshme sipas nevojes deri ne sherim te plote !!!