Magji

Magjia Egziston dhe eshte Hak ashtu sic permendet ne Kuranin e Madherueshem.

Ka shume njerez qe merren me magji dhe kjo pune asht e ndaluar me Kuran.

Gjithashtu Kurani na meson se si te luftojme Magjite me ndihme te Allahut XH.SH

Sipas Rregullave Kuranore dhe Hadithit ndihmojme per prishjen e magjive.

Ofrojme prishjen e magjise duke e larguar shejtanin (djallin) nga magjistari i tij, pra duke i percare ose duke i denuar sepas rregullave te Kur’anit.Sherimin e magjise se ndarjes se personit nga nena/babai/bashkeshorti/motra/vellai/shoku/ortaku etj…etj.. Sherimin e dashurise se tepruar (pa karar) te te gjitha llojeve.

Kur burri i bindet qorrazi gruas, nenes se tij ose dikujt tjeter etj…

Sherimin e magjise se imagjinates, halucinacioneve, deluzionit.

Sherimin e magjise se cmendurise, kur i humbet mendja,flet pa kuptim, shikon lart,nuk rri ne nje vend etj…

Magjine e izolimit kur personi largohet nga njerezit , flet pak, dhe fiton edhe urrejtje , dhembje koke te vazhdueshme etj. Sherimin e magjise Heutatif, kur personi shikon endrra te frikshme,makthe,degjon zera qe e therrasin, fillon e dyshon cdo kend dhe cdo gje

Magjine e Gjakderdhjes (vetem te grate) kur kane gjakderdhje edhe pas mbarimit normal te ciklit.Sherimin e magjise se syrit te keq dhe cdo lloj magjie tjeter.

Per magji te vecanta, qofte edhe magji e zeze e cfaredo lloji duhet te flasim me gjate pasi te kontaktoni me mua.

Keta jane vetem shembuj por sic thashe cdo problem eshte unik ne vetvete dhe zgjidhje ofrojme gati per cdo gje ne kete bote, pasi cdo problem ka nje zgjidhje !!!

Gjithashtu marrim persiper Exorcizmin dhe Psiko-terapine ne seanca te ndryshme sipas nevojes deri ne sherim te plote !!!

Do te habiteni kur ta kuptoni se sa shume probleme shkaktohen nga forca te nje dimensioni tjeter qe na rrethon. Por Gjithashtu do te jeni deshmitare se si e Mira lufton dhe fiton mbi te keqen dhe problemi juaj gjen rrugezgjidhje.