Kontaktoni

Per cdo problem tuajin ju keshillojme te na shkruani duke na paraqitur problemin tuaj

Nuk ju kushton asgje te na kontaktoni !!!

Do ti gjeni nje zgjidhje shume efikase asaj qe ju shqeteson !!!
Ju mund te lini edhe orar dhe mund the bisedojme pa kaluar ne emra, pra gjithmone duke ruajtur anonimatin tuaj.

Si mund te kontaktoj?

Eshte shume e thjeshte te me kontaktoni. Ju mund te me kontaktoni ne menyra te ndryshme, duke perdorur:

1. Nr. telefoni:
Tel: 00355(0)69 26 31142

Cel: 00355 (0)672615993

Whatsapp dhe Viber : 00355692631142

2. Me dergoni Email:  dervishomeri@yahoo.com

Mund te me shtoni direkt tek messengeri i juaj: dervishomeri@yahoo.com

3. Menyra e kontaktit me programin SKYPE: