Mire Se Erdhet

I nderuar lexues. Jam besimtar i fese Islame, por sherbimet qe ofrohen ne kete web site jane te vlefshme per njerezit pa dallim besimi sepse Zoti eshte NJE pamvaresisht se cfare feje individi ndjek. Jam edhe pjesetar i Tarikatit ALIJE-RIFAI pra futem nder Dervishane.

Cdo Sherim qe ofrohet behet me Kur’an dhe sipas rregullave islame.

Duke qene i perkushtuar per shume vjet ne kete Tarikate arrita te mesoj shume te fshehta, si nga te mirat dhe nga te keqijat e kesaj bote.

Zoti me dha mundesine te mesoj nga bota Mistike dhe te ve ne praktike shume nga keto mesime duke Sheruar ose gjetur Derman qindra njerezve ane e mbane Shqiperise dhe Diaspora, shqiptare dhe te huaj

Ketu ofrohen Sherime nga Xhindet, Shkrimet fetare. Semundje te ndryshme,Probleme familjare (ndarje, bashkime, fati etj..) Probleme te tjera. Parandalime te se keqes, Magji te ndryshme. Lutje per Hapje rrisku. Gjithashtu edhe nga probleme te tjera qe nuk jane ketu ne liste sepse cdo problem eshte individual, personal dhe ndryshon nga njeri tjetri.